اعضای کمیسیون بهداشت در جریان سفر نظارتی به استان لرستان از بیمارستان ۶۱۵ تخت‌خوابی نیایش خرم‌آباد بازدید کردند و در تماس تلفنی شهریاری با سازمان برنامه و بودجه، قول تسریع در تأمین منابع بیمارستان در سفر رئیس‌جمهور به این استان داده شد.

بازدید از بیمارستان ۶۱۵ تخت‌خوابی نیایش خرم‌آباد/ پیگیری تلفنی شهریاری و قول سازمان برنامه در تأمین منابع بیمارستان در سفر رئیس‌جمهور

به گزارش خانه ملت؛ در جریان سفر نظارتی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان به استان لرستان، روند احداث بیمارستان ۶۱۵ تخت‌خوابی در دست احداث نیایش خرم‌آباد بررسی شد.

در جریان این بازدید مطرح شد که این پروژه‌ با برآورد اعتباری ۲ همت، اکنون به حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و در مرحله تکمیل دیوارهای داخلی و اجرای بخش‌های برقی قرار دارد و خرید تجهیزات داخلی نیز در حال انجام است.

این بیمارستان که سال ۸۹ کلنگ‌زنی شده و از سال ۹۵ عملاً آغاز به کار کرده، یکی از مهم‌ترین طرح‌های درمانی استان محسوب می‌شود؛ به‌ویژه با توجه به اینکه بیمارستان‌های موجود خرم‌آباد عمری بین ۵۰ تا ۶۰ سال دارند و فرسودگی تخت‌ها و زیرساخت‌ها یکی از مشکلات جدی حوزه سلامت استان است.

اعضای کمیسیون بهداشت تأکید کردند که بهره‌برداری از این مرکز به‌تنهایی بخش قابل توجهی از نیاز تخت بیمارستانی لرستان را تأمین و فاصله استان را با استانداردهای کشوری کاهش می‌دهد.

در این بازدید، حسینعلی شهریاری رئیس و روح الله لک علی‌آبادی عضو کمیسیون بهداشت بر ضرورت تأمین منابع پایدار برای تکمیل پروژه تأکید کردند.

به گفته سلمان اسحاقی،سخنگوی کمیسیون بهداشت با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای دولت، اتکا به روش‌های جایگزین از جمله مولدسازی، تهاتر و استفاده از ظرفیت وزارت اقتصاد ضروری است.

مسئولان پروژه اعلام کردند که با اجرای مولدسازی، امکان تأمین اعتباری در حدود هزار میلیارد تومان وجود دارد و استاندار نیز برای تهاتر و استفاده از ظرفیت‌های استانی پای کار است.

اعضای کمیسیون بر لزوم همراهی سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد در این روند تأکید کردند.

در ادامه این بازدید مطرح شد که پیگیری‌های لازم برای اضافه شدن اوراق تأمین مالی و تسریع در روند مولدسازی انجام شده است و رئیس کمیسیون در تماس با سازمان برنامه و بودجه موضوع را پیگیری کرد و مقرر شد در سفر رئیس‌جمهور به لرستان نیز این مسأله مورد توجه ویژه قرار گیرد.

اعضای کمیسیون با اشاره به مشکلات گسترده حوزه سلامت لرستان اعلام کردند که این سفر نظارتی با هدف رفع بخشی از چالش‌های استان در حوزه تخت‌های بیمارستانی، نوسازی زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام انجام شده و تحقق این اهداف نیازمند نگاه ویژه ملی و همکاری دستگاه‌های مرتبط است./
پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha